Fuglevig Gwen

Gwen er 3. generation af Fuglevig Cockere og er født den 07.04.19. Hendes forældre er vor egen tæve Fuglevig Wilma og den engelsk importerede hanhund FTW Windwithe Card Shark af Blackmoor.
Alene ud fra hendes afstamning har vi store forventninger til Gwen, men hun er selvfølgelig endnu for ung til at komme med nogen endelig beskrivelse af. Det er fremtidsplanen, at Gwen, når hun bliver gammel nok, skal parres med en af vore egne tophanner – enten Fuglevig Tweed eller Katemane Glas Eric of Moelfamau. Alt efter hvordan Gwens løbetider falder, vil hun skulle have sit første kuld hvalpe i 2021 eller 2022. Helle er her i foråret 2020 gået forsigtigt igang med træningen af Gwen. Hun er en tæve som virker nem at have med at gøre samtidig med hun er “en dame” som gerne vil fremad, hvilket 2 rigtig gode forudsætninger for den fremtidige træning.
Du vil selvfølgelig kunne læse mere om Gwen efterhånden som hun bliver ældre, men i første omgang vil du kunne se hendes fremragende stamtavle her: Fuglevig Gwen stamtavle