Hvalpe/til salg

Kennel Fuglevig – hvalpeplaner 

Her på Kennel Fuglevig forsøger vi altid, at tænke fremad og være på forkant med udviklingen, hvorfor vi altid tænker mindst 1 år frem i tiden hvad angår hvalpe og parringer
Interesserede kan derfor nedenstående orientere sig om, hvad vore planer er indenfor det næste år, og man er velkommen til at reservere hvalp efter betingelser, som beskrevet nederst på siden. Hvis der er nogen tvivl eller spørgsmål, er man velkommen til at kontakte os på mail (fuglevig@mail.dk) eller tlf. 23206812.

Vi forventer Cockerhvalpe ca. 28. juni 2021


(Tirsdag den 18.05.21)
Vor egen Cockertæve af 3. generation, Fuglevig Gwen (billede til venstre) er den 1. maj blevet parret første gang med vor egen importerede avlshan fra Wales, Katemane Glas Eric of Moelfamau (billede højre). Om alt går vel betyder dette, at vi kan forvente hvalpe omkring 28. juni.
Dette vil være Gwens første kuld hvalpe, så vi er rigtig spændte på forhånd. Hvalpene vil være 4. generation af vor egen tævelinie startende med 1. generation Maesydderwen Seren of Tembokali (Star), hendes datter 2. generation Fuglevig Wilma (Puppy) og 3. generation Fuglevig Gwen. Vi ved selvfølgelig ikke hvor mange hvalpe vi kan forvente efter Gwen, men 5 stk. vil nok være et fornuftigt antal, nøjagtigt som hendes mor har født. Umiddelbart er alle hvalpe reserverede på forhånd, og vi tager ikke mod flere reservationer, før Gwen har født og vi har set hvor mange hun får. Interesserede kan følge med på disse sider, hvor vi selvfølgelig vil opdatere når der sker nyt. Du kan downloade hvalpenes stamtavle her: Eric:Gwen hvalpe

Vort næste kuld FT Springerhvalpe bliver først i 2022

Reserver hvalp i god tid
– procedure omkring reservation af hvalpe

Efter at have opdrættet hvalpe i 30 år, føler vi os meget priviligerede, fordi vi normalt er i den heldige situation, at vore hvalpe er meget eftertragtede, hvor de som regel er reserverede i god tid før de overhovedet bliver født. Vi er selvfølgelig meget taknemmelige for denne store interesse, men modsat har vi tidligere oplevet, at nogle springer fra deres reservationer uden at have kontaktet os. Dette på trods af, at vi indgår klare aftaler ved reservation om, at hvis man skulle fortryde sin reservation, er dette selvfølgelig helt ok, men at man så lige sender os en mail om, at blive streget af reservationslisten. Mange er gode til at holde en sådan aftale, mens andre desværre “glemmer den”. Det er meget frustrerende for os, at skulle sige nej, til mange som ønsker at blive skrevet op til hvalp, fordi vi allerede mener, at have en overfyldt reservationsliste. Når vi så ringer rundt til dem som står på reservationslisten efter hvalpene er født, og flere så blot meddeler, at de allerede har købt hvalp et andet sted, føler vi os lidt til grin, overfor de andre som har fået nej til at blive skrevet op. For at undgå disse situationer, har vi fra 2016, følt os nødsaget til at indføre en ny procedure omkring hvalpereservationer:

Man skal være mere end velkomne til at reservere en enten Springer- eller Cockerhvalp her på Kennel Fuglevig, men en gældende reservation, kræver indbetaling af depositum på kr. 1.500,-. Dette depositum, vil selvfølgelig blive fratrukket den samlede hvalpepris, når det blive aktuelt, men depositum vil ellers kun blive tilbagebetalt, såfremt vi ikke er i stand til at levere den bestilte hvalp. Depositum vil altså være tabt, såfremt man springer fra sin reservation. Depositum incl. oplysning om navn m.v. bedes indbetalt på følgende bankkonto: Reg. nr. 2005 – konto nr. 0726222231.

Omkring hvalpe kan yderligere oplyses, at vi kun sælger vore hvalpe til jægere (folk som har løst jagttegn), som skal bruge hvalpen som kombineret jagt- og familiehund. Denne regel fordi vi har den overbevisning, at både hvalp og ejer, kun kan få det optimale samvær, når hundens medfødte egenskaber bruges til det, de er skabt til.

Hvalpepriser på Kennel Fuglevig vil i 2021 være:
Cockerhvalp kr. 10.000.- uanset køn
Springerhvalp kr. 9.000,- uanset køn

Parringsgebyr for brug af en af vore avlshanner (både Springer og Cocker): kr. 8.000,-