Hvalpe/til salg

Kennel Fuglevig – hvalpe planer for 2019

Efter at have måtte ændre vore først tænkte hvalpeplaner for 2019, vil vi i 2019 få 2 kuld hvalpe som oplyst nedenstående. Et kuld Cockerhvalpe og et kuld Springerhvalpe. Vi er faktisk stolte af, at vi snakker om 3. generation af Cockere og 6. generation af Springere.

Puppy’s 5 hvalpe bliver 8 uger den 2. juni.

 

 

 

 

 

 

 

(Søndag 05.05.19) Vor Cockertæve Fuglevig Wilma (Puppy) fødte sit første kuld hvalpe søndag den 7. april og det betyder, at hvalpene i dag er præcist 4 uger gamle. Et rigtig fint kuld bestående af 4 tæver og 1 han. 1 tæve er rød, mens alle øvrige hvalpe er sorte.
Faderen til hvalpene er den engelsk importerede hanhund Windwithe Card Shark af Blackmoor (højre billede), kaldet Toby. Toby har opnået 1. vinder i åben klasse markprøve her i Danmark og han er iøvrigt kuldbror til den engelske toptæve. FTCh Windwithe Solitaire of Strigidae, som blev henholdsvis 3. og 4. vinder på de 2 sidst afholdt Engelske Cocker Championship. Hun blev i øvrigt også Guns Choice begge gange.
Da både Puppy og Toby er af virkelig topafstamning forventer vi hvalpe af samme kvalitet. Alle hvalpe er solgt, men hvis nogle står og mangler en Cocker hvalp vil vi gerne henvise til kuld som vor egen avlshan, Fuglevig Tweed er blevet far til. Men vi kan også henvise til andre opdrættere som får hvalpe efter Fuglevig tæver, der er født her på kennelen.
Du kan se stamtavlen på Puppy og Tobys hvalpe her: Puppy:Toby hvalpe 2019

Vi forventer Springerhvalpe omkring 7. juni.

(Søndag 05.05.19) Vor Springertæve Fuglevig Scarlet (billed til venstre), er blevet parret den 5.-6. og 7. april, hvorfor vi forventer Springerhvalpe omkring den 7. juni. Nøjagtigt som i 2018, er faderen til kuldet vor egen superhan, Countryways Conor af Fuglevig (billed til højre). Scarlet og Conor fik 9 hvalpe (6 tæver og 3 hanner alle sort/hvide) sammen i 2018, så forventningerne vil for 2019 være nogenlunde det samme. Fra kuldet i 2018, har vi hele 5 hvalpe/unghunde til træning og alle 5 virker utrolig ens og harmoniske samtidig med, at de er født med et meget stort talent for at arbejde ligesom de må betegnes som yderst trænbare. En rigtig god opskrift på den perfekte jagt- og familiehund, og alle 5 ejere og deres familier er da også rigtig glade for dem. Lige nu har vi reservation på 4 hanner og 2 tæver (incl. betalt depositum), men når vi ser på sidste års kuld, burde vi kunne forvente flere hvalpe, dog tager vi ikke mod reservationer på flere hanhvalpe, men kun et par tævehvalpe. Interesserede er velkomne til at kontakte os efter nedenstående regler. Du vil kunne se stamtavlen på hvalpene her: Scarlet:Conor hvalpe 2019

Reserver hvalp i god tid
– procedure omkring reservation af hvalpe

Efter at have opdrættet hvalpe i 29 år, føler vi os meget priviligerede, fordi vi normalt er i den heldige situation, at vore hvalpe er meget eftertragtede, hvor de som regel er reserverede i god tid før de overhovedet bliver født. Vi er selvfølgelig meget taknemmelige for denne store interesse, men modsat oplever vi desværre hvert år, at nogle springer fra deres reservationer uden at have kontaktet os. Dette på trods af, at vi indgår klare aftaler ved reservation om, at hvis man skulle fortryde sin reservation, er dette selvfølgelig helt ok, men at man så lige sender os en mail om, at blive streget af reservationslisten. Mange er gode til at holde en sådan aftale, mens andre desværre “glemmer den”. Det er meget frustrerende for os, at skulle sige nej, til mange som ønsker at blive skrevet op til hvalp, fordi vi allerede mener, at have en overfyldt reservationsliste. Når vi så ringer rundt til dem som står på reservationslisten efter hvalpene er født, og flere så blot meddeler, at de allerede har købt hvalp et andet sted, føler vi os lidt til grin, overfor de andre som har fået nej til at blive skrevet op. For at undgå disse situationer, har vi fra 2016, følt os nødsaget til at indføre en ny procedure omkring hvalpereservationer:

Man skal være mere end velkomne til at reservere en enten Springer- eller Cockerhvalp her på Kennel Fuglevig, men en gældende reservation, kræver indbetaling af depositum på kr. 1.500,-. Dette depositum, vil selvfølgelig blive fratrukket den samlede hvalpepris, når det blive aktuelt, men depositum vil ellers kun blive tilbagebetalt, såfremt vi ikke er i stand til at levere den bestilte hvalp. Depositum vil altså være tabt, såfremt man springer fra sin reservation. Depositum incl. oplysning om navn m.v. bedes indbetalt på følgende bankkonto: Reg. nr. 2005 – konto nr. 0726222231.

Omkring hvalpe kan yderligere oplyses, at vi kun sælger vore hvalpe til jægere (folk som har løst jagttegn), som skal bruge hvalpen som kombineret jagt- og familiehund. Denne regel fordi vi har den overbevisning, at både hvalp og ejer, kun kan få det optimale samvær, når hundens medfødte egenskaber bruges til det, de er skabt til.

Hvalpepriser på Kennel Fuglevig vil i 2019 være:
Cockerhvalp kr. 9.000.- uanset køn
Springerhvalp kr. 8.500,- uanset køn