Hvalpe/til salg

Kennel Fuglevig – hvalpe planer for 2019

Efter at have måtte ændre vore først tænkte hvalpeplaner for 2019, vil vi i 2019 få 2 kuld hvalpe som oplyst nedenstående. Et kuld Cockerhvalpe og et kuld Springerhvalpe. Vi er faktisk stolte af, at vi snakker om 3. generation af Cockere og 6. generation af Springere. Vort kuld Cockerhvalpe blev afhentet af deres respektive ejere den 2. juni og yderligere forventer vi i 2019:

Scarlet har født Springerhvalpe den 06.06.19 – alle hvalpe er solgt !

(lørdag 08.06.19) Vor Springertæve Fuglevig Scarlet (billed til venstre), har i nat født 5 hanhvalpe og 1 tævehvalp. Hun fødte en tævehvalpe mere, men den var desværre dødfødt. Som forventet er alle hvalpe sort/hvide og meget ens. Faderen til kuldet vor egen superhan, Countryways Conor af Fuglevig (billed til højre). Scarlet og Conor havde også hvalpe sammen i 2018, hvor vi har haft hele 5 hvalpe/unghunde til træning fra kuldet og alle 5 virker utrolig ens og harmoniske samtidig med, at de er født med et meget stort talent for at arbejde ligesom de må betegnes som yderst trænbare. En rigtig god opskrift på den perfekte jagt- og familiehund, og alle 5 ejere og deres familier er da også rigtig glade for dem. Der har fra starten være stor efterspørgsel på dette kuld i 2019, og vi måtte allerede tidligt lukke for flere bestillinger efter reservationer på 4 hanner og 3 tæver (incl. betalt depositum). Som det kan ses stemmer antallet af reservationer rent kønsfordelingsmæssigt, ikke særlig godt med virkeligheden, og vi må derfor, meget beklageligt, skuffe nogle af dem som har reserveret. Vi har nu haft kontakt til de personer der havde reserveret hvalp og det betyder, at alle hvalpe i kuldet er solgt, idet en ønskede hannen i stedet for tæve samtidig med vi kunne henvise en anden til 2 kuld hvalpe her på Fyn, hvor Conor også er far. Hvalpene bliver 8 uger gamle den 1. august 2019.

Du vil kunne se stamtavlen på hvalpene her: Scarlet:Conor hvalpe 2019

Reserver hvalp i god tid
– procedure omkring reservation af hvalpe

Efter at have opdrættet hvalpe i 29 år, føler vi os meget priviligerede, fordi vi normalt er i den heldige situation, at vore hvalpe er meget eftertragtede, hvor de som regel er reserverede i god tid før de overhovedet bliver født. Vi er selvfølgelig meget taknemmelige for denne store interesse, men modsat oplever vi desværre hvert år, at nogle springer fra deres reservationer uden at have kontaktet os. Dette på trods af, at vi indgår klare aftaler ved reservation om, at hvis man skulle fortryde sin reservation, er dette selvfølgelig helt ok, men at man så lige sender os en mail om, at blive streget af reservationslisten. Mange er gode til at holde en sådan aftale, mens andre desværre “glemmer den”. Det er meget frustrerende for os, at skulle sige nej, til mange som ønsker at blive skrevet op til hvalp, fordi vi allerede mener, at have en overfyldt reservationsliste. Når vi så ringer rundt til dem som står på reservationslisten efter hvalpene er født, og flere så blot meddeler, at de allerede har købt hvalp et andet sted, føler vi os lidt til grin, overfor de andre som har fået nej til at blive skrevet op. For at undgå disse situationer, har vi fra 2016, følt os nødsaget til at indføre en ny procedure omkring hvalpereservationer:

Man skal være mere end velkomne til at reservere en enten Springer- eller Cockerhvalp her på Kennel Fuglevig, men en gældende reservation, kræver indbetaling af depositum på kr. 1.500,-. Dette depositum, vil selvfølgelig blive fratrukket den samlede hvalpepris, når det blive aktuelt, men depositum vil ellers kun blive tilbagebetalt, såfremt vi ikke er i stand til at levere den bestilte hvalp. Depositum vil altså være tabt, såfremt man springer fra sin reservation. Depositum incl. oplysning om navn m.v. bedes indbetalt på følgende bankkonto: Reg. nr. 2005 – konto nr. 0726222231.

Omkring hvalpe kan yderligere oplyses, at vi kun sælger vore hvalpe til jægere (folk som har løst jagttegn), som skal bruge hvalpen som kombineret jagt- og familiehund. Denne regel fordi vi har den overbevisning, at både hvalp og ejer, kun kan få det optimale samvær, når hundens medfødte egenskaber bruges til det, de er skabt til.

Hvalpepriser på Kennel Fuglevig vil i 2019 være:
Cockerhvalp kr. 9.000.- uanset køn
Springerhvalp kr. 8.500,- uanset køn