Hvalpe/til salg

Kennel Fuglevig – hvalpeplaner 

Her på Kennel Fuglevig forsøger vi altid, at tænke fremad og være på forkant med udviklingen, hvorfor vi altid tænker mindst 1 år frem i tiden hvad angår hvalpe og parringer
Interesserede kan derfor nedenstående orientere sig om, hvad vore planer er indenfor det næste år, og man er velkommen til at reservere hvalp efter betingelser, som beskrevet nederst på siden. Hvis der er nogen tvivl eller spørgsmål, er man velkommen til at kontakte os på mail (fuglevig@mail.dk) eller tlf. 23206812.

Springerhvalpe forventes i midten af januar 2021

 

 

 

 

 

Vores lille supertæve, markprøvevinder Fuglevig Uma (billede til venstre) er blevet parret med vor egen engelske import Whiznic Samboo af Fuglevig (Sam – billede til højre). Sam er netop importeret fra England fordi han passer perfekt til Uma’s stamtavle, så dette er en parring vi har meget store forventninger til. Efter uheldet i foråret, hvor Uma blev parret for tidligt, har vi denne gang, gennem blodprøver hos vor dyrlæge, sikret os, at Uma havde ægløsning på parringstidspunktet, så vi har de største forventninger om, at det denne gang er lykkes. Vi forventer hvalpe omkring 16. januar 2021. Umiddelbart er alle hvalpe reserverede på forhånd, men skulle der komme ekstraordinært mange hvalpe eller en meget ulige kønsfordeling, kan der opstå muligheder, hold derfor øje med vor hjemmeside, hvis du er interesseret i en hvalp. Du kan se hvalpenes stamtavle her: Springerhvalpe forår 2021

Springerhvalpe forventes omkring 25. januar 2021

 

 

 

 

 

 

Halvsøsteren til ovennævnte Uma hedder Fuglevig Scarlet (billede til venstre) og hun er blevet parret med vor egen Superhan Countryways Conor af Fuglevig (billede til højre). Scarlet og Conor har tidligere haft 2 kuld hvalpe sammen, og vi har været så heldige, at kunne følge mange af dem til træning her hos os. Scarlet og Conor laver rigtig lækre hvalpe sammen, hvilket også betyder, at vi har allerede nu har reservation på 4 tæver og 3 hanner til kuldet. Scarlet plejer at føde 7-8 hvalpe, hvorfor vi har lukket for yderligere reservationer til kuldet, indtil vi ser det endelige resultat, og hvis hun føder mere end de 7 hvalpe der er reserveret på forhånd, vil disse blive annonceret til salg her på siden. Så hvis du ønsker en hvalp efter Scarlet og Conor, så hold øje med denne side. Du kan se hvalpenes stamtavle her: Scarlet:Conor hvalpe 2020

Cockerhvalpe formodentlig i sommeren 2021

Det er tidligt endnu, men vi har planer om, at vore 2 Cockertæver, henholdsvis Fuglevig Wilma (Puppy – billede til venstre) og hendes datter, Fuglevig Gwen (billede til højre) skal have et kuld hvalpe i sommeren 2021. For Puppy’s vedkommende vil det være hendes 3. kuld og for Gwen’s vedkommende vil det være hendes første kuld. Far til begge kuld, vil blive vor engelsk importerede hanhund, Katemane Glas Eric of Moelfamau (nederste billede). Begge parringer vil være linieavl på en af Englands aller største avlsstjerner, FTCh Maesydderwen Scimitar, så vi har store forventninger til begge kuld. Interesserede kan reservere hvalp efter nedenstående betingelser allerede nu. P.t. har vi reservation på 2 hanner til Gwen’s kuld og 2 hanner og 1 tæve til Puppy’s kuld, så vi er åbne for flere reservationer, idet vi forventer begge tæver føder ca. 5 hvalpe.

Reserver hvalp i god tid
– procedure omkring reservation af hvalpe

Efter at have opdrættet hvalpe i 30 år, føler vi os meget priviligerede, fordi vi normalt er i den heldige situation, at vore hvalpe er meget eftertragtede, hvor de som regel er reserverede i god tid før de overhovedet bliver født. Vi er selvfølgelig meget taknemmelige for denne store interesse, men modsat har vi tidligere oplevet, at nogle springer fra deres reservationer uden at have kontaktet os. Dette på trods af, at vi indgår klare aftaler ved reservation om, at hvis man skulle fortryde sin reservation, er dette selvfølgelig helt ok, men at man så lige sender os en mail om, at blive streget af reservationslisten. Mange er gode til at holde en sådan aftale, mens andre desværre “glemmer den”. Det er meget frustrerende for os, at skulle sige nej, til mange som ønsker at blive skrevet op til hvalp, fordi vi allerede mener, at have en overfyldt reservationsliste. Når vi så ringer rundt til dem som står på reservationslisten efter hvalpene er født, og flere så blot meddeler, at de allerede har købt hvalp et andet sted, føler vi os lidt til grin, overfor de andre som har fået nej til at blive skrevet op. For at undgå disse situationer, har vi fra 2016, følt os nødsaget til at indføre en ny procedure omkring hvalpereservationer:

Man skal være mere end velkomne til at reservere en enten Springer- eller Cockerhvalp her på Kennel Fuglevig, men en gældende reservation, kræver indbetaling af depositum på kr. 1.500,-. Dette depositum, vil selvfølgelig blive fratrukket den samlede hvalpepris, når det blive aktuelt, men depositum vil ellers kun blive tilbagebetalt, såfremt vi ikke er i stand til at levere den bestilte hvalp. Depositum vil altså være tabt, såfremt man springer fra sin reservation. Depositum incl. oplysning om navn m.v. bedes indbetalt på følgende bankkonto: Reg. nr. 2005 – konto nr. 0726222231.

Omkring hvalpe kan yderligere oplyses, at vi kun sælger vore hvalpe til jægere (folk som har løst jagttegn), som skal bruge hvalpen som kombineret jagt- og familiehund. Denne regel fordi vi har den overbevisning, at både hvalp og ejer, kun kan få det optimale samvær, når hundens medfødte egenskaber bruges til det, de er skabt til.

Hvalpepriser på Kennel Fuglevig vil i 2020 være:
Cockerhvalp kr. 10.000.- uanset køn
Springerhvalp kr. 9.000,- uanset køn

Parringsgebyr for brug af en af vore avlshanner (både Springer og Cocker): kr. 8.000,-