Hvalpe/til salg

Fuglevig hvalpe 2018

1 FT Springer tævehvalp tilbage fra et kuld på 9.

(mandag 03.09.18). Vor Springer tæve, Fuglevig Scarlet (øverste billede), fødte sit første kuld hvalpe mandag den 6. august. Vi er faktisk ret stolte af, at hvalpene er 6. generation af vor egen tævelinie, som vi startede for mere end 20 år siden. Faderen til hvalpene er vor egen engelsk importerede superhan, Countryways Conor af Fuglevig (billede nr. 2).
Som vi tidligere har skrevet, forventede vi, at Scarlet ville føde omkring 7 hvalpe, men det viste sig, at Scarlet overgik vore forventninger, idet hun fødte hele 9 hvalpe – alle sort/hvide  Fordelingen var 6 tæver og 3 hanner. (se nederste billede).
På baggrund af vore forventninger, havde vi taget imod reservation af 7 hvalpe (3 tæver og 4 hanner), hvilke jo ikke helt passede med virkeligheden. Vi har desværre måtte skuffe den hvalpekøber som stod som 4. vælger til hanner, men har så til gengæld kunne glæde de 6, som havde bestilt de andre 3 tæver og 3 hanner. 4. vælgeren til hanner har besluttet, at flytte sin reservation til vor næste kuld Springerhvalpe i 2019, men det betyder så også samtidig, at vi har 3 tævehvalpe, som endnu ikke er solgt. Efter første annoncering af de 3 hvalpe, er 2 nu solgt, hvilket betyder vi nu har 1 sort/hvide tævehvalp til salg. Nedenstående billede er taget i dag, hvor hvalpene er 4 uger gamle og det er faktisk deres første måltid af hvalpefoder.
Tævehvalpen vil blive solgt efter “først til mølle” princippet med henvisning til nedenstående procedure omkring reservation af hvalpe. Interesserede er meget velkomne til at kontakte os på mail: fuglevig@mail.dk eller telefon 23206812.
Hvalpene vil være 8 uger og salgsklare mandag den 1. oktober.

Du kan downloade hvalpenes stamtavler her: Scarlet:Conor hvalpe stamtavle

 

 

 

Reserver hvalp i god tid
– procedure omkring reservation af hvalpe

Efter at have opdrættet hvalpe i 29 år, føler vi os meget priviligerede, fordi vi normalt er i den heldige situation, at vore hvalpe er meget eftertragtede, hvor de som regel er reserverede i god tid før de overhovedet bliver født. Vi er selvfølgelig meget taknemmelige for denne store interesse, men modsat oplever vi desværre hvert år, at nogle springer fra deres reservationer uden at have kontaktet os. Dette på trods af, at vi indgår klare aftaler ved reservation om, at hvis man skulle fortryde sin reservation, er dette selvfølgelig helt ok, men at man så lige sender os en mail om, at blive streget af reservationslisten. Mange er gode til at holde en sådan aftale, mens andre desværre “glemmer den”. Det er meget frustrerende for os, at skulle sige nej, til mange som ønsker at blive skrevet op til hvalp, fordi vi allerede mener, at have en overfyldt reservationsliste. Når vi så ringer rundt til dem som står på reservationslisten efter hvalpene er født, og flere så blot meddeler, at de allerede har købt hvalp et andet sted, føler vi os lidt til grin, overfor de andre som har fået nej til at blive skrevet op. For at undgå disse situationer, har vi fra 2016, følt os nødsaget til at indføre en ny procedure omkring hvalpereservationer:

Man skal være mere end velkomne til at reservere en enten Springer- eller Cockerhvalp her på Kennel Fuglevig, men en gældende reservation, kræver indbetaling af depositum på kr. 1.500,-. Dette depositum, vil selvfølgelig blive fratrukket den samlede hvalpepris, når det blive aktuelt, men depositum vil ellers kun blive tilbagebetalt, såfremt vi ikke er i stand til at levere den bestilte hvalp. Depositum vil altså være tabt, såfremt man springer fra sin reservation. Depositum incl. oplysning om navn m.v. bedes indbetalt på følgende bankkonto: Reg. nr. 2005 – konto nr. 0726222231.

Omkring hvalpe kan yderligere oplyses, at vi kun sælger vore hvalpe til jægere (folk som har løst jagttegn), som skal bruge hvalpen som kombineret jagt- og familiehund. Denne regel fordi vi har den overbevisning, at både hvalp og ejer, kun kan få det optimale samvær, når hundens medfødte egenskaber bruges til det, de er skabt til.

Hvalpepriser på Kennel Fuglevig vil i 2018 være:
Cockerhvalp kr. 9.000.- uanset køn
Springerhvalp kr. 8.500,- uanset køn