Hvalpe/til salg

 Hvalpeplaner 2018

(Mandag 15.01.18) Vi føler os meget ydmyge og priviligerede her på Kennel Fuglevig, fordi vore hvalpe, både Cocker og Springer hvalpe, er meget efterspurgte, og det er vi selvfølgelig yderst taknemmelige for. Men det er alligevel over al forventning, at vi allerede nu, her i årets første måned, er nødt til at meddele, at de hvalpe, som vi har planlagt at lave her i 2018 (se nedenstående) på forhånd er reserverede med betalt depositum. Derfor tager vi lige nu ikke mod flere reservationer for 2018.
Nu kan man på forhånd aldrig vide, hvor mange hvalpe og af hvilket køn, den enkelte tæve føder, men vi har modtaget reservationer på det antal hvalpe, vi har forventninger om, den enkelte tæve vil føde. Derfor, hvis du ønsker en Fuglevig hvalp, kan vi anbefale at holde øje med vor hjemmeside, for skulle den enkelte tæve føde flere hvalpe end forventet eller kønsfordelingen ikke passer i forhold til reservationer, ja så vil der opstå nye muligheder for interesserede. Evt. hvalpe vil blive annonceret her på siden.
At vi nedenstående anbefaler folk, at reservere en hvalp i god tid, er ingen skrøne, idet vi allerede nu kan meddele, at selvom vi slet ikke har offentliggjort vore hvalpeplaner for 2019, ja så har vi allerede modtaget reservationer på 2 Springer hvalpe og 2 Cocker hvalpe. Vi har dog endnu ikke opkrævet depositum, da vore endelige hvalpeplaner for 2019, først vil blive offentliggjort omkring august/september 2018.

 FT Cockerhvalpe forventes født ca. 20. april 2018

 

 

 

 

 

 


(Fredag 16.02.18)
 I dag er vor super Cockertæve Maesydderwen Seren of Tembokali (Star) blevet parret med vor unge og meget lovende hanhund Fuglevig Tweed. Star er virkelig en toptæve som også har vundet markprøver i England og kombineret med Tweeds kæmpe talent og fantastiske stamtavle, forventer vi hvalpe af absolut topkvalitet. Vi vil selv beholde en tævehvalp fra dette kuld og har yderligere 4 reservationer incl. betalt depositum til dette kuld og tager derfor ikke imod flere reservationer, da netop 5 hvalpe er hvad Star plejer at føde. Skulle hun føde flere hvalpe end forventet eller skulle kønsfordelingen i kuldet være skæv i forhold til reservationerne, opstår der selvfølgelig nye muligheder. Vi kan derfor anbefale interesserede hvalpekøbere at følge med på denne side. Du kan downloade hvalpe stamtavle her: Star:Tweed hvalpe stamtavle

FT Springerhvalpe forventes sommer 2018

(Mandag 15.01.18). Vor Springer tæve Fuglevig Scarlet (øverste billede), som er 5. generation af vor egen tævelinie, skal have sit første kuld hvalpe i foråret 2018, hvor hun bliver 3 år gammel. Vi er rigtig stolte af dermed at nå frem til 6. generation af en tævelinie vi startede for 20 år siden.
Vi har store forventninger til Scarlet både som jagt-/markprøvehund (hun vil blive ført på markprøver her i efteråret 2017 og har her i sommers opnået 2. vinder på Working Test) men så sandelig også som avlstæve til at føre vore linier videre.
Far til kuldet vil blive vor egen engelske importerede hanhund, Countryways Conor af Fuglevig (nederste billede). Vi importerede netop Conor fra England fordi han passede perfekt til vor tævelinie, og han har da også lavet 2 kuld hvalpe med Scarlets mor, Fuglevig Keen, og disse tegner til at blive super. Til dette kuld hvalpe har vi allerede 7 reservationer incl. betalt depositum (4 hanner og 3 tæver). Vi forventer Scarlet vil føde omkring 7 hvalpe, som både hendes mor, mormor, oldemor og tipoldemor tidligere har gjort, og det betyder, at vi nu har lukket for flere reservationer til kuldet. Det kan muligvis opstå muligheder, hvis Scarlet føder flere hvalpe end forventet eller kønsfordelingen i kuldet, bliver anderledes end forudbestilt. Derfor hold øje med siden her, hvor vi vil fortælle hvis der bliver hvalp/hvalpe i overskud. Vi forventer Scarlet går i løbetid maj måned 2018, og hvis det holder stik, vil hvalpene være salgsklare omkring august måned. Du kan downloade hvalpenes stamtavler her: Scarlet:Conor hvalpe stamtavle

Reserver hvalp i god tid
– procedure omkring reservation af hvalpe

Efter at have opdrættet hvalpe i 29 år, føler vi os meget priviligerede, fordi vi normalt er i den heldige situation, at vore hvalpe er meget eftertragtede, hvor de som regel er reserverede i god tid før de overhovedet bliver født. Vi er selvfølgelig meget taknemmelige for denne store interesse, men modsat oplever vi desværre hvert år, at nogle springer fra deres reservationer uden at have kontaktet os. Dette på trods af, at vi indgår klare aftaler ved reservation om, at hvis man skulle fortryde sin reservation, er dette selvfølgelig helt ok, men at man så lige sender os en mail om, at blive streget af reservationslisten. Mange er gode til at holde en sådan aftale, mens andre desværre “glemmer den”. Det er meget frustrerende for os, at skulle sige nej, til mange som ønsker at blive skrevet op til hvalp, fordi vi allerede mener, at have en overfyldt reservationsliste. Når vi så ringer rundt til dem som står på reservationslisten efter hvalpene er født, og flere så blot meddeler, at de allerede har købt hvalp et andet sted, føler vi os lidt til grin, overfor de andre som har fået nej til at blive skrevet op. For at undgå disse situationer, har vi fra 2016, følt os nødsaget til at indføre en ny procedure omkring hvalpereservationer:

Man skal være mere end velkomne til at reservere en enten Springer- eller Cockerhvalp her på Kennel Fuglevig, men en gældende reservation, kræver indbetaling af depositum på kr. 1.500,-. Dette depositum, vil selvfølgelig blive fratrukket den samlede hvalpepris, når det blive aktuelt, men depositum vil ellers kun blive tilbagebetalt, såfremt vi ikke er i stand til at levere den bestilte hvalp. Depositum vil altså være tabt, såfremt man springer fra sin reservation. Depositum incl. oplysning om navn m.v. bedes indbetalt på følgende bankkonto: Reg. nr. 2005 – konto nr. 0726222231.

Omkring hvalpe kan yderligere oplyses, at vi kun sælger vore hvalpe til jægere (folk som har løst jagttegn), som skal bruge hvalpen som kombineret jagt- og familiehund. Denne regel fordi vi har den overbevisning, at både hvalp og ejer, kun kan få det optimale samvær, når hundens medfødte egenskaber bruges til det, de er skabt til.

Hvalpepriser på Kennel Fuglevig vil i 2018 være:
Cockerhvalp kr. 9.000.- uanset køn
Springerhvalp kr. 8.500,- uanset køn