Hvalpe/til salg

Kennel Fuglevig – hvalpeplaner 2024 

Her på Kennel Fuglevig forsøger vi altid, at tænke fremad og være på forkant med udviklingen, hvorfor vi altid tænker mindst 1 år frem i tiden hvad angår hvalpe og parringer
Interesserede kan derfor nedenstående orientere sig om, hvad vore planer er indenfor det næste år, og man er velkommen til at reservere hvalp efter betingelser, som beskrevet nederst på siden. Hvis der er nogen tvivl eller spørgsmål, er man velkommen til at kontakte os på mail (fuglevig@mail.dk) eller tlf. 23206812.

Vi forventer 2 kuld Cocker hvalpe, som følger:

Vi venter Cocker hvalpe ca. 10.-11. marts 2024

Vor Cockertæve Fuglevig Gwen – (billede til venstre) er blevet parret med vor unge håb Tiptopjack Wildfire af Fuglevig (se hans side og billede til højre).  Vi forventer derfor hvalpe, som, om alt går vel, skal fødes omkring 10.-11. marts. Vi forventer os meget af denne parring fordi den er linieavl på 2 af de bedst avlende Cockere nogensinde. Nemlig hanhunden UK FTCh  og Engelsk Championshipvinder Danderw Druid og tæven UK FTCh og Engelsk Championshipvinder Brook Furlong of Tiptopjack. Linieavlen sker gennem Gwen’s morfar, som er Tiptopjack Nickel af Fuglevig (Nick), og Fire’s morfar, som er UK FTCh Tiptopjack Dime. Nick og Dime er kuldbrødre, og har således begge Brook Furlong som deres mor og Danderw Druid som far. P.t har vi forudbestilling på 3 tæver og 1 han til kuldet, hvorfor vi måske er åben for reservation af 1 han mere. Du kan se hvalpenes stamtavle her: Gwen:Fire hvalpe

Vi  venter  Cockerhvalpe 25.-26. marts 2024

Vor  Cockertæve Fuglevig Honey (billede til venstre) er blevet parret med vor unge håb, Tiptopjack Wildfire af Fuglevig (Fire – til højre på billedet). Vi har derfor forventning om, at Honey, om alt går vel, vil føde omkring den 25.-26. marts.
Også denne parring vil være linieavl på 2 af de bedst avlende Cockere nogensinde. Nemlig hanhunden UK FTCh  og Engelsk Championshipvinder Danderw Druid og tæven UK FTCh Engelsk Championshipvinder Brook Furlong of Tiptopjack. Linieavlen sker gennem Honey’s morfar, som er Tiptopjack Nickel af Fuglevig (Nick), og Fire’s morfar, som er UK FTCh Tiptopjack Dime. Nick og Dime er kuldbrødre, og har således begge Brook Furlong som deres mor og Danderw Druid som far. Lige nu har vi reservation på 3 tæver og 1 han til kuldet, hvorfor vi vi afventer kuldets størrelse, før vi tager imod flere reservationer. Du kan se hvalpenes stamtavle her: Honey:Fire hvalpe

Reserver hvalp i god tid  procedure omkring reservation af hvalpe
Efter at have opdrættet hvalpe  i mere end 30 år, føler vi os meget priviligerede, fordi vi normalt er i den heldige situation, at vore hvalpe er meget eftertragtede, hvor de som regel er reserverede i god tid før de overhovedet bliver født. Vi er selvfølgelig meget taknemmelige for denne store interesse, men modsat har vi tidligere oplevet, at nogle springer fra deres reservationer uden at have kontaktet os. Dette på trods af, at vi indgår klare aftaler ved reservation om, at hvis man skulle fortryde sin reservation, er dette selvfølgelig helt ok, men at man så lige sender os en mail om, at blive streget af reservationslisten. Mange er gode til at holde en sådan aftale, mens andre desværre “glemmer den”. Det er meget frustrerende for os, at skulle sige nej, til mange som ønsker at blive skrevet op til hvalp, fordi vi allerede mener, at have en overfyldt reservationsliste. Når vi så ringer rundt til dem som står på reservationslisten efter hvalpene er født, og flere så blot meddeler, at de allerede har købt hvalp et andet sted, føler vi os lidt til grin, overfor de andre som har fået nej til at blive skrevet op. For at undgå disse situationer, har vi fra 2016, følt os nødsaget til at indføre en ny procedure omkring hvalpereservationer:

Man skal være mere end velkomne til at reservere en enten Springer- eller Cockerhvalp her på Kennel Fuglevig, men en gældende reservation, kræver indbetaling af depositum på kr. 1.500,-. Dette depositum, vil selvfølgelig blive fratrukket den samlede hvalpepris, når det blive aktuelt, men depositum vil ellers kun blive tilbagebetalt, såfremt vi ikke er i stand til at levere den bestilte hvalp. Depositum vil altså være tabt, såfremt man springer fra sin reservation. Depositum incl. oplysning om navn m.v. bedes indbetalt på følgende bankkonto: Reg. nr. 6866 – konto nr. 0001143229 eller på mobilpay 23206812.

Omkring hvalpe kan yderligere oplyses, at vi kun sælger vore hvalpe til jægere (folk som har løst jagttegn), som skal bruge hvalpen som kombineret jagt- og familiehund. Denne regel fordi vi har den overbevisning, at både hvalp og ejer, kun kan få det optimale samvær, når hundens medfødte egenskaber bruges til det, de er skabt til.

Hvalpepriser på Kennel Fuglevig vil i 2024 være:
Cockerhvalp kr. 12.000.- uanset køn
Springerhvalp kr. 10.000,- uanset køn

Parringsgebyr for brug af en af vore avlshanner (både Springer og Cocker): kr. 10.000,-