Hvalpe/til salg

Kennel Fuglevig – hvalpeplaner 2022 

Her på Kennel Fuglevig forsøger vi altid, at tænke fremad og være på forkant med udviklingen, hvorfor vi altid tænker mindst 1 år frem i tiden hvad angår hvalpe og parringer
Interesserede kan derfor nedenstående orientere sig om, hvad vore planer er indenfor det næste år, og man er velkommen til at reservere hvalp efter betingelser, som beskrevet nederst på siden. Hvis der er nogen tvivl eller spørgsmål, er man velkommen til at kontakte os på mail (fuglevig@mail.dk) eller tlf. 23206812.
Vi får ikke flere hvalpe i 2021, men vore planer for 2022 er som følgende:

F.T. C0cker hvalpe

Vi har planer om at vore 2 Cockertæver Fuglevig Wilma (sort – første billede) og Fuglevig Gwen (rød – andet billede) hver skal have et kuld hvalpe i 2022. Far til begge kuld bliver vor importerede han fra Wales Katemane Glas Eric of Moelfamau (Blue/roan farvede – nederste billede). Til Wilmas kuld har vi allerede nu reservation på 1 tæve og 3 hanner, og til Gwens kuld har vi reservation på 1 han og 1 tæve. Begge tæver forventes at føde ca. 5-6 hvalpe. Du kan læse mere om de enkelte hunde på deres respektive sider.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


F.T. Springer hvalpe

Vore 2 tæver – begge 5. generation af vor egen tævelinie, har vi planer om skal have hvert sit kuld hvalpe også i 2022.
Fuglevig Scarlet (billede til venstre) vil igen blive parret med vor egen engelske import Contryways Conor af Fuglevig (billede til højre). Scarlet og Conor har tidligere haft 3 kuld hvalpe sammen, og deres hvalpe er meget populære, hvilket også ses af, at vi allerede nu har reserveret 1 han og 2 tæver.

 

 

 

 

 

 


FTW Fuglevig Uma
(billede til venstre) skal have sit andet kuld hvalpe her i 2022. Nøjagtig som ved sit første kuld, vil Uma blive parret med vor egen Walisiske Import Whiznic Samboo af Fuglevig (billede til højre). Også til dette kuld har vi allerede nu reservation på 2 tæver.

 

 

 

 

 

 


Reserver hvalp i god tid

– procedure omkring reservation af hvalpe
Efter at have opdrættet hvalpe i 30 år, føler vi os meget priviligerede, fordi vi normalt er i den heldige situation, at vore hvalpe er meget eftertragtede, hvor de som regel er reserverede i god tid før de overhovedet bliver født. Vi er selvfølgelig meget taknemmelige for denne store interesse, men modsat har vi tidligere oplevet, at nogle springer fra deres reservationer uden at have kontaktet os. Dette på trods af, at vi indgår klare aftaler ved reservation om, at hvis man skulle fortryde sin reservation, er dette selvfølgelig helt ok, men at man så lige sender os en mail om, at blive streget af reservationslisten. Mange er gode til at holde en sådan aftale, mens andre desværre “glemmer den”. Det er meget frustrerende for os, at skulle sige nej, til mange som ønsker at blive skrevet op til hvalp, fordi vi allerede mener, at have en overfyldt reservationsliste. Når vi så ringer rundt til dem som står på reservationslisten efter hvalpene er født, og flere så blot meddeler, at de allerede har købt hvalp et andet sted, føler vi os lidt til grin, overfor de andre som har fået nej til at blive skrevet op. For at undgå disse situationer, har vi fra 2016, følt os nødsaget til at indføre en ny procedure omkring hvalpereservationer:

Man skal være mere end velkomne til at reservere en enten Springer- eller Cockerhvalp her på Kennel Fuglevig, men en gældende reservation, kræver indbetaling af depositum på kr. 1.500,-. Dette depositum, vil selvfølgelig blive fratrukket den samlede hvalpepris, når det blive aktuelt, men depositum vil ellers kun blive tilbagebetalt, såfremt vi ikke er i stand til at levere den bestilte hvalp. Depositum vil altså være tabt, såfremt man springer fra sin reservation. Depositum incl. oplysning om navn m.v. bedes indbetalt på følgende bankkonto: Reg. nr. 2005 – konto nr. 0726222231.

Omkring hvalpe kan yderligere oplyses, at vi kun sælger vore hvalpe til jægere (folk som har løst jagttegn), som skal bruge hvalpen som kombineret jagt- og familiehund. Denne regel fordi vi har den overbevisning, at både hvalp og ejer, kun kan få det optimale samvær, når hundens medfødte egenskaber bruges til det, de er skabt til.

Hvalpepriser på Kennel Fuglevig vil i 2022 være:
Cockerhvalp kr. 12.000.- uanset køn
Springerhvalp kr. 9.500,- uanset køn

Parringsgebyr for brug af en af vore avlshanner (både Springer og Cocker): kr. 8.000,-