Velkommen

Hovedbillede dec. 2013Jeg, Ole Geert Dam, startede med jagthundene helt tilbage i 1979, og jeg vil prøve, med denne hjemmeside at fortælle lidt om de mange hunde jeg har haft gennem tiden, krydret med nogle jagtlige oplevelser. Jeg håber, at du finder fornøjelig, og måske, interessant læsning og oplysninger på siderne.
Jeg er gift med Helle Baaring og Helle deler heldigvis min passion for jagt og hunde, og vi begge nyder vore hunde og de store jagtoplevelser de giver os.
Skulle du have brug for en FT Spaniel, enten Springer eller Cocker, til jagt, laver vi normalt 1 til 2 kuld hvalpe hvert år, og du vil altid kunne læse om kommende kuld under “Hvalpe/til salg”. Det er normalt en god ide, at bestille i god tid, da vi som regel har flere forudbestillinger inden vore hvalpe fødes.

Skulle du stå og mangle en top avlshan til din tæve, kan vi også hjælpe dig her, idet du under henholdsvis FT Springer Spaniels og FT Cocker Spaniels kan læse om vore hanner. Hvis du har yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller telefon.
Velkommen…

Sidste opdatering foretaget 24.04.18
Se under FT Cocker Spaniels –
Fuglevig Tweeds side er opdateret med tekst og billeder.

 Maesydderwen Seren of  Tembokalis side er opdateret med tekst og billeder.

Opdatering foretaget 23.04.18
Stor opdatering foretaget se under følgende sider:
“Træninger”
“Hvalpe/til salg”
“FT Springer Spaniels” tryk blot på ovennævnte knap uden at gå til nulevende og Dem som ikke er her mere.


Opdatering foretaget 20.04.18
Se under “Nyheder Danmark 2018”.

Opdatering foretaget 17.04.18
Se under “FT Cocker Spaniels” – Fuglevig Wilma (Puppy) – hendes side er opdateret med tekst og nye billeder.